25. toukokuuta 2010

Siteeraa vaan jotain Pentti Holappaa

Eräs nainen tiskin takaa sanoi minulle tänään, että silmälasini ovat ihanan pirteät, hän sai minut hymyilemään.

Photobucket

Askartelen parhaillaan vielä keskeneräisiä kuviksentöitä ja tulen samalla itsekin enemmän valmiiksi. Tyytyväisemmäksi.

Photobucket

Kesäaamut ovat aina tyyniä: herään, lauleskelen, käyn suihkussa, syön muroja valkoisesta kupista ja luen rauhassa Turun Sanomat, katselen miltä omenapuut näyttävät pihassa.

Photobucket
(pikkusiskoni, Saariston lapsi!)

Olen tuntenut lähiaikoina ylpeyttä, surua, iloa, kaipuuta, pettymystä, laiskuutta, onnea, toivottomuutta, luovuutta ja rakkautta.

Photobucket

Pariisin Kevät laulaa linja-autojen ja rakkauden perässä voi juosta tai odottaa seuraavaa, en ole koskaan ollut luovuttavaa sorttia ja täällä on kovin usein valoisaa koska huoneessani ei ole verhoja.

Photobucket

Odottava tunne sisälläni saavuttaa kyltymättömältä tuntuvan pisteensä ja mietin sinisyyttä ja sitä, että tänä kesänä saan lentää yksin lentokoneessa.

Photobucket

Aion pian maalata polkupyöräni turkoosiksi tai siniseksi. Sain tänään kotiin monta mekkoa jotka olen suunnitellut ja mummi toteuttanut, yhdessä niistä on peuroja.

Photobucket

En ole saanut kesätöitä, havahduin liian myöhään todellisuuteen eikä alle 18-vuotiaalle oikein löydy mitään. Kenties loppukesän vietän jaellen lehtiä, nyt en halua murehtia sitä.

Photobucket

Allergia iskee pieninä erinä, samoin kuin kesäfiilis. Mulla on usein oikeastaan hyvä olo. Asenteestahan kaikki on loppujenlopuksi kiinni.

Photobucket

2 kommenttia:

  1. hihii, kiitos niiiin paljon!!! oon hymyilly sun jättämille viestiseille enemmän kuin laki sallii :--)) nimim. hyvä mieli koko loppu kesän!

    ps. rakastuin tuohon saariston lapsi kuvaan!

    VastaaPoista
  2. Miia: Oiii hurrr tämäpä vasta piristi! :')

    Ps. Mustakin se on ihana, kiitos!

    VastaaPoista

Elämä on kenties lyhyt, mutta hymyyn menee vain sekunti aikaa. Samoin kuin kommentin jättämiseen.