18. toukokuuta 2010

Violetti pörssihai

Tänään raahailin armasta kameraani koko päivän ympäriinsä, joten varautukaa kuvavyöryyn. Okei, kuvavyöry on ehkä liioittelua, mutta jotain kuitenkin! Pitäisi muuten keksiä kameralleni nimi, olenhan nimennyt jopa bambuni ja kaktukseni.. Mutta kamerani nimi ei ole vain tullut päähäni. Vielä.

Aamulla en pitänyt kiirettä kouluun lähdön kanssa: söin rauhassa, pompin trampoliinilla ja luin Through the Looking Glass- kirjaa. En ole pitkään aikaan lukenut englanniksi, mutta alkutakkuilut alkavat jo olla takanapäin. Päätin, etten katso uusinta Alice in Wonderland- leffaa ennenkuin olen lukenut molemmat kirjat joihin se perustuu.

Photobucket

Ja kun lopulta pääsin kouluun, oli ruokailu! Ihana lukujärjestys. Ruokailussa oli tavallista pienempiä ihmisiä, tuntuu kuin lapset vuosi vuodelta lyhenisivät? No ehkä kyseessä olivat kuitenkin kuudesluokkalaiset, jotka tulivat tutustumaan yläkouluumme. Toivottavasti.

Photobucket

Photobucket

Koulun jälkeen oli aika suunnata pankkiin talousmatikanryhmän kanssa.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Pankin opas: Ja onko teillä jotain kysymyksiä?
Jojo: *kuiskaten Paulalle* Milloin Suomen peli alkaa tänään?
(Jos ette tienneet, että Suomi pelaa tänään, shame on you! Tänään on sentään vastassa rys.. Venäjä!)
Tulevat finanssinerot tosiaan.

Photobucket

Mutta hyvää ruokaa sieltä pankista sai! Luulisin. Itse otin vaan juotavan kun ei se tuo tahna tuossa karjalanpiirakan päällä erityisesti houkutellut.

Photobucket

Chattailen parhaillaan ranskalaisnaisen kanssa Facebookissa. Carolinen tytär Léa asui meillä viime viikon (hän tuli ystävyyskouluvaihdossa meille, tai oikeastaan pikkusiskolleni). Caroline pyysi minua vierailemaan heidän luonaan Ranskassa, aika hienoa. Mutta nyt vasta tuleekin se "hieno" osuus, nimittäin: Audrey Tautoun kotikaupunki on sama kuin heidän ja Carolinen ystävä on Audreyn lääkäri ja tämä lääkäri on näyttänyt Carolinelle kuvia Audreysta sekä hänen kirjoittamia kirjeitään. Haha. Aika hienoa. Nyt olen melkein julkkis!

Ehkä lopetan tämän päättömältä tuntuvan entryn ja ryhdyn odottelemaan illan lätkämatsia.

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elämä on kenties lyhyt, mutta hymyyn menee vain sekunti aikaa. Samoin kuin kommentin jättämiseen.