25. huhtikuuta 2013

muuta ei tarvita kuin rakkautta eikö niin niin niin

01:43. Sopiva aika kirjoittaa tänne.

Katsoin tämän videon eilen päivällä, suu jäi auki ideasta ja toteutuksesta, aivan huikea. Mutta myönnetään, saattoi muutamaan otteeseen myös pala nousta kurkkuun.

Että niin. Hieman ajateltavaa.

4 kommenttia:

 1. Huh, en edes tiedä mitä ajattelisin. Idea ja toteutus olivat aivan mahtavia, mutta kuten sinullakin niin myös minulla nousi pala kurkkuun. Kiitos kun jaoit tämän, tällä hetkellä nämä aiheet on minullle juuri ajankohtaisia. Vaikka en mitään noin rankkaa joudukaan kokemaan, niin silti joutuu joka päivä päässään käymään läpi että miten selviän näiden ajatusten kanssa, ja joutuu pelkäämään mitä muut ihmiset sanoo jos on avoimesti sellainen kuin on... Joten niin, kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä nousee väkisinkin pala kurkkuun. Olen itse huomannut, että kaikkein parasta on silloin, kun on oikeasti ja avoimesti oma itsensä. Kuka muu voisi ollakaan? Kaikki muu on huijausta ja miksi nyt itseään tahtoisi verhota huiputukseen.

   Joten aivan hirmuisesti voimia ja halauksia sinulle suloisuus. Muista, ettei kannata elää ajatellen aina mitä muut ajattelevat sinusta. Tärkeintä on se, mitä itse ajattelee itsestään.

   Poista

Elämä on kenties lyhyt, mutta hymyyn menee vain sekunti aikaa. Samoin kuin kommentin jättämiseen.