23. elokuuta 2009

it's autumn

Olin myöhään illalla vehnäpellolla seikkailemassa, olen ollut niin lähellä lehmiä viimeksi lapsena. Voisinpa näyttää teille kaikki ne tähdet ja sen tunnelman joka oli kuin suoraan Taru Sormusten Herrasta ja kaiken. Se oli uskomatonta, niin kaunista.

Photobucket

Photobucket

Mä pidän alkusyksystä. Siitä miten voi juoda teetä (jota olen viimein oppinut juomaan) ja lukea kirjoja. Voi pitää villatakkeja ja pipoja ja kävellä vielä kaduilla auringonpaisteessa, mutta huomata joidenkin lehtien vaihtavan väriään. Pidän siitä kun inspiraatio palaa takaisin etelänmatkaltaan ja mä kirjoitan niin kauan kunnes käteen sattuu. Pidän siitä kun voi ostaa uusia syysvaatteita ja tähdet näkyvät aikaisin. Mä pidän alkaneista oppitunneista, ystävistä jotka eivät vielä stressaa liikaa ylppäreitä ja vaihtelevasta säästä.

Photobucket

Photobucket

I had night adventure in a cornfield, i've seen cows that close last when i was kid. I wish i could show you every star and every moment. Everything was straight from Lord Of The Rings and it was amazing.

I like it when autumn starts. You can drink tea (i've finally learned to drink it) and read books. You can wear jerseys and beanis. I like when inspiration is coming back and i just write until my hand is dying. I like when I can buy new autumnclothes, learn new things during the lessons, hang out with friends which don't stress tests (yet) and i like when the weather can change really quickly.

6 kommenttia:

 1. oot söpö! ja siun blogi on ihanan tunnelmallinen ja inspiroiva <3

  VastaaPoista
 2. That looks like an amazing adventure! I adore your glasses :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään paljon siun tyylistä pitää blogia. Oot oikee runotyttö ja tosi nätti sellainen :) Kaikista lukemistani blogeista siun blogi saa aina hyvälle mielelle!

  VastaaPoista
 4. oikeasti, juot teetä nykyisin? ihanaa syystunnelmaa, lämmintä ruskeaa <3

  VastaaPoista
 5. Syys on kammottavan rakas ja raapiva. Sieluun sattuu.

  Tee, kirjat, lehdet, tähdet, muusat... merkintäsi kristalloi hengen kyllä perin osuvasti.

  VastaaPoista
 6. anonyymi: oi kiitos! :---)

  amelia: that was an amazing adventure! thanks, i love them too.

  nuhjus: voi vitsit, oikeasti ihanaa kuulla että tykkäät. aivan huippua, kiitos kourr.

  anonyymi: kyllä, oikeasti! :D kauan multa kestikin opetella se taito. purr syksy.

  klaus: niin sieluun sattuukin, mutta hei se on syksyä.

  VastaaPoista

Elämä on kenties lyhyt, mutta hymyyn menee vain sekunti aikaa. Samoin kuin kommentin jättämiseen.