1. syyskuuta 2009

Tuesday - the day i went back to school

Hei taas! Olen puuhaillut kaikenlaista: ollut kipeänä ja yrittänyt parantua juomalla kymmeniä kuppeja teetä, katsomalla Little House On The Prarie- tuotantokausia ja kirjoittanut. Paranemista edisti varmasti viime viikonlopun jatkoripari, jossa isostelin vähäisillä yöunilla. Ääni on kuitenkin tullut jo hieman takaisin ja olihan se tietenkin kaiken sen kurkkukivun arvoista. Porukka oli mahtava ja ainakin meillä isosilla oli hauskaa (toivottavasti myös pikkuisilla).

Torstaina menen seuraamaan teatteriharjoituksia, jos kaikki onnistuu niin muutaman kerran päästä mäkin olen osana sitä ryhmää. Syksyisin on hyvä aloittaa jotain uutta, ja teatteri on jo kauan ollut mulla mielessä. Otin siis viimein itseäni niskasta kiinni.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Hello again! I've been sick and i've been in the camp. I enjoyed the camp a lot, it didn't matter that my voice was lost. It was worth it. Thursday I'm going to watch theatrepractice and if everything goes ok, that will be my hobby soon. 'Cause you know, it's good to start somehing new sometimes. Autumn is perfect time to have a fresh, new start. That's what I'm going to do.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elämä on kenties lyhyt, mutta hymyyn menee vain sekunti aikaa. Samoin kuin kommentin jättämiseen.