8. marraskuuta 2009

Natsilla oli järjestys, junat kulki aikataulussa. Kahdeksalta asemalla, oli natsilla juna. Aina tasalta siinä. Raiteilla kulki natsi

Kiirettä on ollut! Viikon sisällä on tapahtunut niin paljon, että kaikki tunneskaalat on varmaan käyty läpi ja käyty ties missä. Kerrataanpa jotain tässä pikaisesti.

Ensinnäkin, Helsingin retki oli huippu! Eduskunta on tosi mielenkiintoinen paikka ja oli hauska bongata tuttuja naamoja lehteriltä käsin. Sekä tietenkin vaellella pääkaupungissa, kierrellä Kampissa, jutella EU:sta Hesellä(vaikkei siellä pitäisikään syödä kun tällöin tuen toriparkkia...) ja niin, ostin uuden päiväkirjan. Tällä kokoonpanolla seikkailtiin:

Photobucket

Photobucket

Koulu on mennyt siinä sivussa, tunnit valuvat eteenpäin ja asiaa ei oikeastaan ole paljon, kevyt jakso. Opettajia on milloin kipeänä, koulutuksessa tai lomautettuna. Oikeastaan se on tasapainottavaa, että kun ihmissuhteissa on stressaavaa, koulu on veteläärentoamukavaa, kuten yhteiskuntaopin tunti antaa ilmi:

Photobucket

Perjantaina olin ensin kavereiden kanssa hengailemassa ja nauramassa posket kipeiksi. Milla tuli meidän isovanhemmille spontaanisti yöksi ja katottiin Muumeja yömyöhään asti.

Photobucket

Photobucket

Lauantaina olin Hirvensalossa erään jännän kotimaisen poliisisarjan maratoonissa, ihmiset löhösivät milloin missäkin ja kuka kenenkin päällä. Mut ajettiin bemarilla takaisin isovanhemmille joskus aamuyöllä ja nyt on edessä isänpäiväkahvittelua.

Photobucket

Velipuoli rokkaa Fröbelin Palikoiden tahdissa tossa vieressä, ostin uudet silmälasit miesten osastolta.

2 kommenttia:

  1. ufughkbuyg8/11/09 18:32

    voitko sä käydä koneesi vielä kerran läpi, saattaa olla että sulla on vielä rumempi kuva siitä yhdestä silmäpussisesta rujomursusta joka pelaa imagoa. hyi kettu. kato saattaa olla että löydät, ei sitä koskaan tiedä

    (mau olet pulla :DD)

    VastaaPoista
  2. viltsi: oot ihana. :)

    VastaaPoista

Elämä on kenties lyhyt, mutta hymyyn menee vain sekunti aikaa. Samoin kuin kommentin jättämiseen.