26. joulukuuta 2009

Yhdessä syöminen on niin vallan mukavaa

Tapaninpäivä. Ei tullut taaskaan yksikään poika pyytämään tapaninlankaa, no, ehkä ensi vuonna sitten. Sen sijaan oli jälleen perhepäivällispäivä. Omat perhepäivälliseni muistuttavat vuosi vuodelta yhä enemmän Bridget Jonesin perhepäivällisiä. Hekottelua, punaviiniä, tosi huonoja vitsejä, vink vink kysymyksiä poikaystävistä, voi kun te nuoret ymmärtäisitte että nuoruus on parasta aikaa, uteluja tulevaisuudesta ja jatkopaikasta, siinä kakussa on liisteriä hahhahaha, eivaan se ei oo lakkakakku, se on kakkakakku!
Päivään toki sopisi heittäytyä marttyyriksi, mutta kuten ystäväni totesi joulukortissa, positiivisuus on pop. Parempi siis vain todeta, että se on jälleen vuodeksi ohi.

Syvennyin aina ruokailujen välillä suuressa nojatuolissa siihen Peter Hoegin maailmaan, jossa Smilla lukee Eukleideen alkeet- nimistä kirjaa Esajas pojalle auringonlaskuun asti.

Mites teillä: onko tapaninpäivä se kauhistuttavan kuuluisa perhepäivällispäivä?
(vai oonko ihan yksin ongelmani kanssa?)

Niin, ja hyvää (hivenen myöhäistä) joulua teille kaikille! Toivottavasti teidänkin aatto oli yhtä rauhallinen kuin omani:

Photobucket

Photobucket

4 kommenttia:

 1. et ole yksin! tapaninpäivä ja ugh, maailmankaikkeuden huonoimmat vitsit perhepäivällisillä kuulostavat yllättävän tutuilta...........

  VastaaPoista
 2. Onneksi en ole ainoa! Noilla päivällisillä saa aina vastailla samoihin kysymyksiin mitä on tapahtunut elämässä ja mummojen favorite: mitäs se jenna meinaa nyt tulevaisuudessa tehdä? :| Ja joka joulu vastaan että en tiedä :DD

  VastaaPoista
 3. MITÄMITÄMITÄ PETER HOEGIA??? MAHTAVAA!!!

  VastaaPoista
 4. anonyymi: ne on hirvittäviä! hyvä tietää etten oo yksin ongelmani kanssa....

  jennakaroliina: just näin, samat kysymykset vuodesta toiseen ja ah, tottakai klassiset tulevaisuuskysymykset. :D en tiedä on aina turvallinen vastaus.

  ST: Jeps, se on aika mahtavaa!

  VastaaPoista

Elämä on kenties lyhyt, mutta hymyyn menee vain sekunti aikaa. Samoin kuin kommentin jättämiseen.