3. maaliskuuta 2010

Kirjastoreissu

Ensimmäiseksi pieni tunnustus: Kalat- horoskooppikuvaus tulee hetken viiveellä, en ole vielä saanut aikaiseksi kirjoittaa sitä...
Mulla on tavoitteena lukea 100 kirjaa tästä hetkestä määrittelemättömään hetkeen joka on kenties tämän vuoden puolella- kenties ei. Toivoisin silti ensimmäistä vaihtoehtoa.

Tänään lainasin nämä:

Ana Menéndez- Kerran Kuubassa
Ana Menéndez- Rakas Che
Anton Tšehov- Lokki& Kolme sisarta
Graham Greene - Jutun loppu
Jørgen Gaare & Øystein Sjaastad- Peppi ja Sokrates

Ana Menéndez oli tuttu ja turvallinen valinta, Rakas Che kuuluu suosikkikirjoihini. Mutta otin tällä kertaa lisämausteeksi Kerran Kuubassa- novellikokoelman. Tšehov on osa äidinkielen projektiani, realismin käsittelyä. Lisäksi olen jo kauan tahtonut lukea Lokin. Olen varma että te eräät jotka luette tätä hypitte riemusta Kolmesta sisaresta. Pahoittelut etten päässyt katsomaan teidän prokkista! Ja kahta viimeisintä mulle suositteli miun ihana äidinkielenopettajani. Jutun loppua olenkin jo aloitellut, se vaikuttaa aika lupaavalta kertomukselta mustasukkaisuudesta joka johtaa epäilyksien lankakerään ja rakkaudesta joka kärsii liikaa. Se jotenkin kolahti tosi kovaa, tiedättekö sen tunteen kun jokin kirja herättää hyvinkin voimakkaita tunteita.

Katsotaan mitä näistä saa irti, pitää kuitenkin muistaa lukea noiden ohessa sitä filosofiaakin. ;) Nyt takaisin eskapismipakoilemaan vihreän teen voimalla!

3 kommenttia:

 1. Anonyymi3/3/10 20:46

  100 kirjaa ei ole edes kovin paljon ;) joten eiköhän sun tavoite täyty tänä vuonna!

  t. rosaaaassaaaaa

  VastaaPoista
 2. 100 kirjaa on mielestäni kyllä yllättävän paljon lukea yhdessä vuodessa, nimittäin tehtyäni pienen lyhyen matikan laskutehtävän päässäni voin todeta, että vuodessa on 52 viikkoa, ja se tarkoittaa sitä et jos oisit alottanut vuoden alussa niin sun pitäis lukea kaks kirjaa viikossa :DDD ei muuten paha, mutta tarttis ehkä tyhjiä päiviä jonkin verran. Mutta kesällä luet sitten viisi kirjaa joka viikko niin hyvin menee! :))

  Ja hihi niin hypinkin riemusta, ja päätin itsekin lukea kolmen sisaren kokonaan ja lokinkin kun siitä ollaan puhuttu kans koulussa :)

  Mutta onnea lukuprojektiisi! (ja filosofian lukuun)

  VastaaPoista
 3. rosa: ei se nyt niin hirmuisesti ole! aattelin toteuttaa sen. ;)

  haha rosa2? lamppuseni: luin eilen kaksi kirjaa ja tänään kolmannen. kyllä mä tällä tahdilla ehdin lukemaan kevyesti ylikin sata! :D

  lokki oli muuten tosi hyvä, tykkäsin! suosittelen ehdottomasti. ü

  (kiitos pupu :*)

  VastaaPoista

Elämä on kenties lyhyt, mutta hymyyn menee vain sekunti aikaa. Samoin kuin kommentin jättämiseen.