30. joulukuuta 2010

30.12.2010 (eli maailman tylsin otsikko koskaan)

Minne ihmeeseen vuosi oikein katosi? Vastahan juhlistimme vuoden 2010 alkamista ja oli tequilaa, bussikuski lauloi ajaessaan ja sain suudelman rakettien alla.

Viime päivät ovat olleet kivoja.

Nähtiin tyttöjen kanssa, näin meidän vaihtarityttöjä pitkästä aikaa. Videovuokraamossa pohdittiin leffaa ja kävelin tiskille Shutter Island ja Inception käsissä. Aika DiCaprio-painotteista. Molemmat rainat on nähty jo muutamaan otteeseen, mutta ei se mitään koska ne voi katsoa monta kertaa.
Tyttöjen kanssa on aina ihanaa, naurettiin sitä kauppatorin keskellä olevaa joulutornia, josta tulee mieleen iso fallos-symboli.
 
Suklaata, paljon suklaata. Singstaria siskon kanssa. Uutta Guitar Hero-peliä. Frendejä. Nukkumista.

Kokeilimme pupun kanssa Alice-ohjelmaa: ohjelmoimme Sokrateksen pyörimään 360 astetta ympäri uudelleen ja uudelleen. (molemmista se oli h u l v a t o n t a) Pupun kanssa myös shoppailua, Housen tapittamista, koirien ja vauvan söpöstelyä. Ja derivointia!

Tänään ostin kaksi kangasta, joista aion ihan itse tehdä hameen ja mekon. Yleensä suunnittelen vaatteet ja mummi ompelee ne, mutta nyt aion tehdä kaiken itse. Saa nähdä mitä tästä tulee. Olen kuitenkin yhä se sama tyttö, joka ala-asteella ompeli farkkujen lahkeet yhteen...

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elämä on kenties lyhyt, mutta hymyyn menee vain sekunti aikaa. Samoin kuin kommentin jättämiseen.