23. huhtikuuta 2011

people make you nervous

Eilen oli mukavaa, sosiaalinen elämäni heräsi hetkeksi horroksestaan. Leivoimme sämpylöitä Annin, Joonaksen ja Eliksen kanssa ja kun ne olivat lopulta valmiita, pyysimme kaikki keittiöön soittaaksemme Maamme-laulun ja pitääksemme ylevän puheen. Sämpylöistä tuli hyviä ja loppuiltakin oli antoisa.

Photobucket
(kuvassa täysin luonnollinen tilanne, jossa ihmiset ovat kokoontuneet pelonsekaisin tuntein odottamaan sämpylöiden valmistumista)

Photobucket

Photobucket

Työt alkavat sujua. 90-vuotias mies jäi kanssani juttelemaan tiskille sodasta, kahvista ja alkoholista, hänen esimiehensä sodan aikaan oli Rytin poika. Hurjaa. Tällaisten juttelujen lisäksi työpäiviä piristää satunnaiset tutut hymyilevät naamat, jotka tulevat moikkaamaan. Sain jopa eräältä moikkaajalta pusun ja suklaapatukan, kyllä niillä eväillä kelpasi!

Photobucket

Uusin mummin tekemä mekko oli tänään ensimmäistä kertaa käytössä, se tuntui ihanan keväiseltä. Mulla oli oikeasti jotain suhteellisen järkevää sanottavaa aloittaessani kirjoittamaan, mutta eksyin lukemaan Fingerporia. Tyypillistä.

Photobucket
Photobucket

6 kommenttia:

 1. Ihana sinä ja ihana mekko! Minäkin tahdon mummon, joka tekisi tuollaisia. Ja eka kuva on paras näkemäni aikoihin :D

  VastaaPoista
 2. miksi olen ainut joka uskoo meijän sämpylöihin tossa ekassa kuvassa? Niistä tuli oikeesti parhaita mitä oon ikii tehny ! ;)

  VastaaPoista
 3. ps. viltsi on kaunis <3

  VastaaPoista
 4. tiina: iih! ♥
  ja haha, se on kyllä aika loistava otos! :D

  anni: koska olet ainoa joka oli tukenani alusta asti! niistä tuli ihan järkyttävän hyviä, oon edelleen sitä mieltä että tehdään joskus kokkishow.

  ps niin on ♥

  VastaaPoista
 5. <3 te, tämä päivitys, nämä kuvat ja ja vappu ja kevät ja se että varmasti tulen ostamaan jätskiä pian!

  VastaaPoista
 6. wiltsu: sydän sinä!

  VastaaPoista

Elämä on kenties lyhyt, mutta hymyyn menee vain sekunti aikaa. Samoin kuin kommentin jättämiseen.