9. heinäkuuta 2011

Eilen istuskelua iltamyöhäisellä Puolalanpuistossa, tuloksena laskin aamuyöllä hyttysenpistokset, jaloissani niitä oli 57.

Purskahdin itkuun nähtyäni HP7.2 toisen trailerin ensimmäiset kuusitoista sekuntia, kun Lily sanoo Harry be safe, be strong. Olen aika varma, että vuodan suuria märkiä vesiputouksia ensi-illassa ja ajatus naurattaa, sillä aion pukeutua Voldemortiksi.

Mummilassa voi valita suuresta muumimukikokoelmasta mukin mielialan mukaan ja se on kivointa. Nyt voisin valita tuon muumipapan, joka loikoilee nurmella nojaten koivuun.

Photobucket

7 kommenttia:

 1. Ihana muumimukikokoelma! Inspiroit mua hirveenä just kahteen asiaan 1. Katsomaan sen trailerin ja 2. pukeutumaan ensi-iltaan loleihin!

  VastaaPoista
 2. OOH mikä kokoelma! muumimukit on ennen kaikkea ilo silmälle, musta ne on nimittäin vähän liian pieniä kooltaan. mut oih ja voih silti, kaunista.

  ja piti vielä sanoa potterin ensi-illasta, että olisi mahtavaa jos pukeutuisit oikeasti voldemortiksi! itse haluan olla noita ja laittaa viitan ja suippohatun päälle (kun kerroin asiasta leffaseuralle, sain vastauksena vain epäuskoisia naurahduksia ja taputuksia päälaelle). olen siis se tyttö, joka lentää luudalla paikalle. tilulilulaa! tai kangistumis tyystilys!

  VastaaPoista
 3. arvaa vaan oliko pakko katsoa se traileri. ja arvaa vaan itnkö koko ajan. (ei liene vaikea yhtälö arvailtavaksi)

  VastaaPoista
 4. Cinnamonhusky: 1. Katso katso ellet ole jo katsonut! 2. Auww pukeudu, olisit varmasti kaikkein söpöin katsoja! :')

  petra: Ne on kyllä aika pikkuisia, mutta toisaalta voihan niihin aina kaataa lisää. Tuo kokoelma on lähes täydellinen, kuolaan niitä aina mummilassa.

  Joo aion pukeutua! :D Pistän tänne todisteeksi kuvan! Mahtavaa, että joku muukin aikoo pukeutua teeman mukaisesti! Hällä väliä niistä jotka naureskelee, luuta olalle ja viitta päälle. Ihanaa!

  sannero: Minun matematiikkani ja logiikkani ja järkeni (ja kaikki sellainen), on sitä mieltä, että yhtälön vastaus on kyllä! I never wanted any of you to die for me, sniff.

  VastaaPoista
 5. OOO, ihana kokoelma! Miun kymmenen muumimukia näyttäis ihan säälittäviltä noiden rinnalla. Mie itkin kattoessani live streamia Trafalgar Squaren enskarista, varsinkin JK:n puhe oli yhtä aikaa ihana ja kamala. Haluaisin pukeutua Bellatrixiksi, mutta en tosiaan tiedä, miten kaverit suhtautuis :D

  VastaaPoista
 6. potteripotteripotteripotteri! yritän olla ajattelematta koko elokuvaa ennen h-hetkeä, muuten tulee pi***t housuun!

  mutta sanomani piti myös, että onpas ihana muumimukikokoelma ja ihana myös blogin ulkoasu!

  VastaaPoista
 7. Tiina: OO niin onkin! Nooo, itselläni on vain yksi: tiuhti ja viuhti. :D Hitsit en katsonut sitä liveä, mutta uskon kyllä, että JK puhui kaikki kyyneliin. Bellatrix on mahtava hahmo pukeutua, olin itse hän viime vuonna. Nyt on kuitenkin viimeinen Potter-leffa ja once-in-a-lifetime- kokemus, joten suosittelen suorastaan kuumasti pukeutumista!

  aura hulda maria: potterpotterpotter! Tänään jo matkaan kohti leffateatteria, tänään?! Pisut housussa voi olla vähän kurjaa katsoa leffaa. :(

  Se on hurjan ihana ja aww kiitos!

  VastaaPoista

Elämä on kenties lyhyt, mutta hymyyn menee vain sekunti aikaa. Samoin kuin kommentin jättämiseen.