13. heinäkuuta 2011

Sali täyttyi, trailerit menivät vilahduksessa höpötellessä, valot himmenevät ja ihmiset taputtavat ja kiljuvat. Valkokankaalle tulee tuttu Harry Potter- teksti.

Tunnen mahassani pientä kutkutusta ja hymyilen hermostuneesti, kymmenen vuoden suuren faniuden jälkeen, nyt tässä on se grande finale.

Photobucket

Se oli uskomaton. Viihdyttävä ja itkettävä. Lopputaistelu oli juurikin niin eeppinen kuin sen kuuluisikin olla. Suoria lainauksia kirjasta oli useita, mutta myös niitä ei-sen-noin-pitänyt-mennä- hetkiä. Purskahdin yhden kohtauksen aikana pieneen nauruun, sillä se olisi voinut olla suoraan Twilightista, koko sali hekotti hillittömästi let's finish this the way we started, together- kohdassa. Ja vaikka yleisöstä kuului suuria ei vittu- äännähdyksiä kun valkokankaalle ilmestyivät sanat 19 years later, niin hämmästyin tykkääväni lopetuksesta.

Photobucket
suurin itkukohtaus tässä, onhan se yksi minun suosikeistani
Elokuvan jälkeen napsimme muutamia fotoja. Keräsimme paljon katseita, Tonksimme violetti tukka, Bellan karmaiseva ulkoasu ja minun valkoinen naamani suorastaan loistivat tavallisten ihmisten joukosta. Askartelin seljasauvani eilen hetken mielijohteesta ja kaljukin pysyi koko ajan päässä.

Photobucket

Pukeutuneita ei ollut siis paljon, mutta onnistuimme löytämään väenpaljoudesta Malfoyt sekä Severuksen eikä tilaisuutta ottaa kuvaa heidän kanssaan sopinut olla käyttämättä.

Photobucket
Photobucket

Marssimme Heselle pienen shampanjapullon kanssa juhlimaan poikaa joka elää. Ahvenanmaalainen mies yritti ostaa seksiä Bellaltamme, kirkonkellojen soidessa neljää aamulla saimme seuraa kahdesta nuoresta humaltuneesta miehestä, joista toinen esitteli vanhaa rättiä kattokaa mulla on näkymättömyysviitta ja toinen kyseli jatkuvasti minulta, oliko Irveta-kohtaus vaikuttava. Säikyttelimme puluja viitat hulmuten, nauroimme.

Photobucket

Vielä on kokematta sama kolme deenä, vielä on kokematta Harry Potter- teemapuisto Amerikassa. Mieliala on haikean onnellinen, hetkittäin suorastaan pakahdun. Pitää mennä katsomaan se äkkiä uudelleen.

Photobucket

Kiitos JK.

2 kommenttia:

 1. Mulla on niin kova hinku päästä katsomaan se että teidän on paras sopia J:n ja A:n kanssa aika pian. Koska, pelkään että kyllästyn odottamaan ja meen katsomaan sen seurassa josta huomaan vasta leffateatterilla et ne ei oikeasti tajua Potteria. Tai tiedä sitä tunnetta vatsassa. kun tietää omistavansa koko 2b:n hienoimmat Potter-tarrat. Tai sitä kateutta kun jonkun vanhemmat tuo ulkomailta Potter-kansion. Joten pliiis pupu!

  Tulen kuolemaan tossa Snape-kohtauksessa, voi yks maailmankirjallisuuden riipaisempia rakkaudentunnustuksia. I h a n a.

  VastaaPoista
 2. snif.
  (viitaten snapeen)

  oottpa hienon näkönen joukko olleet!

  VastaaPoista

Elämä on kenties lyhyt, mutta hymyyn menee vain sekunti aikaa. Samoin kuin kommentin jättämiseen.