1. heinäkuuta 2011

What's comin' will come, an' we'll meet it when it does - Hagrid

Olen ottanut lopputilejä töistä sitä tahtia, että mietin menikö sosiaalinen elämä vahingossa siinä sivussa. Aamulla luen kirjoja, päivällä luen kirjoja ja hetkinen, illalla luen kirjoja. Välillä työt tuppaavat häiritsemään hyvää lukuputkea.

Potterit ovat viidennessä, uusi tuttavuus on Kuin surmaisi satakielen jota en yksinkertaisesti malttanut laskea käsistäni aloitettuani. Löysin kirpputorilta kahdella eurolla vanhan ystävän nimeltä Mustesydän ja otin hänet mukaani. Lisäksi jokakesäinen Runotyttö-sarja on jälleen luettu. Muumeja menee aina välillä siinä sivussa, samoin kuin perinteinen Bambi. Potterien jälkeen taidan lukaista TSH:t.

Photobucket

Pienenä vietin kaikki kesät kirjoissa kiinni, maman täytyi käytännössä heittää minut pihalle kirjojeni kanssa jotta olisin ulkona muulloinkin kuin kirjastoreissujen ajan. Muistan linnoittautuneeni mökillä pieneen vajaan, jotta saisin rauhassa lukea tiiliskiven painoisen kertomuksen kolmesta muskettisoturista. Ala-asteella en tehnyt kesälomalla mitään kavereiden kanssa, lueskelin vain aivan käsittämättömän onnellisena niin Neiti Etsivää kuin lohikäärmefantasiaakin.

Kohta täytyy taas repiä itsensä irti Pimennon lehmän hirmuvallasta jotta ehtisi ajoissa hoitamaan lapsia. Toivottavasti joku tulisi kirja kädessä sanomaan lue tää.

Photobucket

4 kommenttia:

 1. mulla on tunne, että vähän jokainen bloggari lukee täll' hetkellä pottereita, nimimerkillä sain juuri seiskan päätökseen. Elokuvaensi-iltaa odotellessa :)

  VastaaPoista
 2. LUE Montgomeryn Anna-sarja. LUE LUE LUE. Rakastat sitä enemmän kuin runotyttöjä, koska ymmärrät paremmin Annaa kun Emiliaa. Emilia on liian ehdoton ja kunniantuntoinen.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi1/7/11 19:34

  Lue Leijat Helsingin yllä :)

  VastaaPoista
 4. Sannero: Haha, todennäköisesti! En lainkaan ihmettelisi vaikka moni tahtoisikin kerrata sarjan ennen enskaria. Sitä siis odotellessa! :--)

  W: Oi, kuulostaa tosi hyvältä. Toisaalta, Emilia on ylpeä... Mutta luen!

  Anonyymi: Ihanaa, kirjavinkki! Täytyypä lukaista. ü

  VastaaPoista

Elämä on kenties lyhyt, mutta hymyyn menee vain sekunti aikaa. Samoin kuin kommentin jättämiseen.