30. joulukuuta 2008

Hyvää uuttavuotta!

Villapaita kutittaa päällä mutten voi ottaa sitä poiskaan, sisko nauroi että olen aivan kuin Sakarin villapaita- pelistä.
Heräsin viime yönä yhtäkkiä, sellaista on sattunut viime aikoina useasti. Niinpä kirjoitin tajunnunvirtaa päiväkirjaan ja luin Laura Honkasalon Lumen saartama kahvila- novellikokoelmaa. Menin nukkumaan puoli kahdeksalta.

Ja silloin kun sanoit, että saat varmaan pian sydänkohtauksen, niin luulen että mun sydän taisi jäädä sun ylisuureen Marimekon lukiolaukkuun. Siellä se nyt litistyy Antti Tuiskun Rovaniemi ja Karkkiautomaatin Karkuteillä- levyn välissä.

Tänään Jennille juhlimaan uutta vuotta, tiedossa saunomista ja hevosilla ratsastamista ja kaikkea mahtavaa.2 kommenttia:

  1. "Ja silloin kun sanoit, että saat varmaan pian sydänkohtauksen, niin luulen että mun sydän taisi jäädä sun ylisuureen Marimekon lukiolaukkuun. Siellä se nyt litistyy Antti Tuiskun Rovaniemi ja Karkkiautomaatin Karkuteillä- levyn välissä."

    Siis SIKSI tuli niin ihania väristyksiä selkäpiitä pitkin, kun luin niitä pieniä tarralappuja. Ja SIKSI oli niin helppo kirjoittaa, kun runotytön sielu oli kanssani.

    VastaaPoista
  2. Voi olla, voi ei... :--------)

    VastaaPoista

Elämä on kenties lyhyt, mutta hymyyn menee vain sekunti aikaa. Samoin kuin kommentin jättämiseen.