4. lokakuuta 2009

Tapahtuipa kerran kirjamessuilla

Perjantaina olin Viltsin kanssa käymässä Kirjamessuilla Turkuhallissa. Hugleikur Dagsson(Saako tälle edes nauraa?, Onko tämä edes hauskaa? Tässä ei ole mitään vitsiä!) oli odotettu vieras, kukapa ei rakastaisi hänen kieroa, perverssiä ja mustaa huumoria? Tuli siis ostettua miehen uusin kirja ja haettua siihen signeeraus ja jopa pieni raapustus.

Photobucket

Ruokalassa lueskelimme sitten kyseistä kirjaa Viltsin kanssa ja naureskelimme kovaan ääneen hupaisia sarjakuvia. Lopulta otimme tarjottimemme, nousimme pöydästä ja näimme.... Hugleikur Dagsson istuvan siinä vieressämme ja myhäilevän tyytyväisen oloisena.
Mikä todennäköisyys!

Photobucket

Kirjamessujen jälkeen suuntasin Inkalle yöksi. Pientä rentoutumista tähän koeviikkostressiin tiedättekös. Pelasimme Aliasta, Trivial Pursuit Junioria, Huojuvaa Tornia ja videovuokraamosta jäi käteen Tuollainen tyttö- niminen aivotnarikkaan filmi. Inka oli leiponut herkullista omenapiirakkaa ja syöminen oli tietenkin suuri numero itsessään.

Photobucket

Meitä jäi sitten loppujenlopuksi noiden sormien verran yöksi. Neljän aikaan saatiin raahattua itsemme vuodesohvalle pötköttämään ja sinne hikisyyteen ja kikatukseen tulikin sitten nukahdettua. Aamukin sujui vielä aika leppoisasti: köllien, kuunnellen TSH- soundtrackia, kevyttä tyynysotaa pelaten ja kuunnellen miten sukkapuikot sanoivat kling kling kling.

Kun jaksaisi vielä derivoida hieman, niin molto bueno.

2 kommenttia:

  1. Hugleikur on aivan mahtava :D olin käymäs tuolla valaantappajien luvatussa maassa ja selvis kerta heitolla, että Hugleikur on Islannille kuin Agricola meille.

    VastaaPoista
  2. xox katri: hugleikur on aika huippu! oho, tota en tiennytkään. :D
    aika uskomatonta!

    VastaaPoista

Elämä on kenties lyhyt, mutta hymyyn menee vain sekunti aikaa. Samoin kuin kommentin jättämiseen.