11. helmikuuta 2010

Horoskoopit- Kauris

Olen hurahtanut astrologiaan! Okei, hurahtanut on ehkä hieman liian voimakas sana mut oon kiinnostunut siitä. Bongasin mamin vanhoja astrologia- kirjoja ja jonkin aikaa naureskeltuani paljon hassun osuvia yhtäläisyyksiä huomasin olevani aivan koukussa.
Sen kunniaksi teen eri lähteistä muistiinpanoja ja päivitän tästä lähtien kerran viikossa yhden horoskooppimerkin kuvauksen. Enjoy! (ps - kuva-arvoitusta en vielä paljasta, saa vielä kokeilla!)

Kauris
22. joulukuuta - 20. tammikuuta

Photobucket

Kauriin persoonallisuudessa on jatkuvasti hento melankolian ja vakamielisyyden kajastus. Monet kauriit ovat taitavia käsistään ja äänensävyltään tavallisesti vakaita ja rauhoittavia - sen lisäksi he ovat hyvin ystävällisiä. Kauriit ovat yleensä ulkonäöltään ja käytökseltään suopeita kuin höyhenpatjat mutta luonteeltaan karheita kuin Porilaisten marssi.
Kauriit ihailevat valtavasti niitä, jotka ovat päässeet vuoren huipulle ennen heitä. He liehittelevät menestystä ja mielijohteiden ohjaamat ihmiset sanovat kaurista jäykkämieliseksi. Kauris voisi puolestaan sanoa kriitikoita pikaisiksi, mutta hän on yleensä liian viisas hankkimaan vihamieliä itsepuolustuksen takia.
On myös olemassa erittäin romanttisia kauriita, mutta he eivät anna tunteidensa sokaista heitä tosiasioissa, ei sikäli kun he ovat tyypillistä Saturnusväkeä.
Harvoin näkee kauriin tonkimassa muiden asioita tai juoruamassa. Kauris on oppinut toimimaan vastuun ja velvollisuuksien parissa sekä kestämään pettymyksiä. Kauris kunnioittaa ja arvostaa perhettään, ja puolustaa heitä uskollisesti.
Lapsena kauriit ovat yleensä toisia lapsia heikompia ja alttiimpia sairauksille. Yleisesti katsoen kauriilla on huomattavan sitkeät elonvoimat. Hän on niin kiltti ja ujo, ehkäpä hieman itsepäinen, mutta siinäkin suhteessa mukautuva. Hän on viattoman näköinen. Kauris on turvallinen, luotettava ja hänelle voi uskoa salaisuutensa.

Kaurismies
Ujo, mutta vahva ja kovapintainen. Arvostaa perinteitä. Mukava, mutta valtavan kunnianhimoinen. Salaa kaurismies kaipaa ihailua ja rohkaisua, mutta jos hän ei tottunut niihin hän saattaa lyödä kohteliaisuudet leikiksi tai mennä hyvin hämilleen. Kaurismiehet ovat myöhäänkukkivia ja rakastuvat muita miehiä myöhemmin ja heidän vaatimuksensa kumppanilleen ovat aika vaativat (mm. hyvä ruoanlaittaja ja taloudenhoitaja, älykäs, sellainen josta sietää olla ylpeä ja kaunis). Kaurismiehet ovat vastakkaisen sukupuolen kanssa jatkuvasti lievässä hermostuneisuuden tilassa. Kaurismiehen mielestä tunnepitoiset suulliset julistukset ovat liioittelemista. Kaurismiehen voi kuitenkin saada ystävälliseksi ja iloiseksi haaveilijaksi, joka tahtoo vapaiden tuulien puhaltavan hänen tukkansa lävitse ja joka kaipaa jännitystä ja seikkailua. Tosin vain harvat valitut pystyvät vapauttamaan yksinäisen kaurismiehen sielun salaisesta kätköstään.
Isänä hän on Isä, vaatien kunnioitusta ja tottelevaisuutta. On vilpittömän kiintynyt lapsiinsa ja jopa uhrautuvainen. Kaurisisät eivät lelli lapsiaan, mutta heille pitäisi muistuttaa että isyys voi olla myös hauskaa.
Kaurismies ei ole kiihkeä, tähtisilmäinen ja kaunopuheinen rakastaja, mutta hän suojaa sinua kaikilta peloiltasi. Hän on helläsydäminen kovanaama. Hän kaataa puut kodikasta takkatulta varten, ja tulee sitten hellästi pitelemään kättäsi takan ääreen. Ajan mukaan ilmestyvillä harmailla hiuksilla, liikakiloilla ja rypyillä ei ole mitään vaikutusta. Hänen mielestään sinä olet aina sen tytön näköinen, joka sai hänet lausumaan "Rakastan sinua". Miksi hänen pitäisi toistaa se kerta toisensa perään? Yksikin kerta riittää jos se kestää tarpeeksi kauan.

Kaurisnainen
Ei ole tyypillistä kaurisnaista. Hän voi olla viehättävän naisellinen, keimaileva ja suloinen. Hän voi myös olla jäätävän viileä, hiljainen ja etäinen. Hänen tavoitteenaan on saada omakseen Se Oikea, Se josta tulee merkittävä ja hyvä isä hänen lapsilleen.
Tyypillisintä kaurisnaisessa on hänen luontainen säädyllinen ja tyylikäs käytöksensä. Hän ei pidä yhdenyönjutuista, vaan etsii vakautta.
Kaurisnainen on tunteiltaan tasapainoisemman ja vakaamman vaikutteinen kuin hän todellisuudessa onkaan. Saturnuksen alakuloisuus, pessimismi ja masennus saavat hänessä aikaan usein pitkiäkin murjotuskausia.
Kaurisnaisissa on oma raikas kauneutensa. Tuskin löytyykään kaurisnaista, joka ei olisi harvinaisen viehättävä, ja siltikin he ovat ujoja ja epävarmoja ulkonäöstään. He tarvitsevat jatkuvia vakuutuksia kauneudestaan.
Kaurisnaisesta saa erinomaisen vaimon, jos hän on tyypillisiä Saturnusnaisia. Hän on senlaatuinen, että hänet voi viedä äitisi luo näytteille ja tämä hyväksyy hänet oikopäätä.
Kaurisnainen ei usko satuilmiöihin, mutta vaikkei hän haaveilija olekaan, hän voi silti nähdä romantiikkaa ja runoutta jokapäivisissä tilanteissa. Jokaisen tammikuuntytön sielussa on runoutta, mutta hän on käytännöllinen. Hän hankkii ensin ruoan ja vuokrarahat ja vasta sitten toteuttaa unelmansa. Kaurisnaiset ovat luontaisia naisyhdistysten johtajia.
Kaurisäiti opettaa lapsilleen säästäväisyyttä ja laadun arvostusta. Hän jaksaa aina kuunnella lapsiaan, varsinkin kun kyse on heidän saavutuksistaan.
Kaurisnaista pitäisi auttaa pääsemään eroon itseluottamuksen puutteesta. Häneltä ei puutu mielikuvitusta, vaikka hän ei vaalikaan harhakuvitelmia. Hänen rakkaudessaan on syvää rikkautta joka luo kestävyyttä.

Mitäs tykkäätte ideasta?

3 kommenttia:

 1. etpä oo ainut, joka on hurahtanut horoskooppeihin ! mun kaverit on tulossa ihan hulluiksi mun kanssa, mutta mä haluan kerrankin uskoa näitä. en siis kylläkään mitään hömppäpömppä juttuja, mut you know :D oon leikannut eri lehdistä horoskooppijuttuja ja liimaillut kalenteriin.. monet kohdat täsmää niin kunnolla ettei niihin voi olla uskomatta. haluun katsoa vuoden loputtua, että kuinka suuri osa todella piti paikkaansa. se on mielenkiintosta !

  odottelen oinas esittelyä (;

  rosa
  (ainiin onko mulle tulossa postia vai miksi kysyit osoitetta hihi)

  VastaaPoista
 2. rosa: ihanaa - sieluntoveri! ei, ei siis tosiaankaan mitään tyhmää hömppää!(vaikka tiedän ihmisiä jotka sanoisivat tämänkin olevan tyhmää hömppää, no olkoon)

  oinas tulee neljäntenä. ;)

  (posti pitäis olla jo matkalla!)

  VastaaPoista
 3. hehheh, olen kauris, mutta en todellakaan tyypillinen sellainen. löydän jotain omaa, mutta suurinosa menee ohi luonteenpiirteiteni =)

  VastaaPoista

Elämä on kenties lyhyt, mutta hymyyn menee vain sekunti aikaa. Samoin kuin kommentin jättämiseen.