18. helmikuuta 2010

Horoskoopit- Vesimies

Huh huh mikä päivä! Tänään oli siis tosiaan penkkarit ja siitäpä sitten riittääkin vaikka mitä kerrottavaa... Mutta koska aika on rahaa ja oon vähän peeaa, niin päätän tehdä seuraavan horoskooppikatsauksen. Sitäpaitsi huomenna on wanhat ja pitää lähteä puuhailemaan valmisteluja, jaiks!


Vesimies
21. tammikuuta - 19. helmikuuta


Vesimies on Uranus- ihminen: humoristinen, perverssi, omintakeinen, omahyväinen ja riippumaton. Toisaalta diplomaattinen, hellä ja myötätuntoinen. Vesimies etsii turvaa, koittaa saada paljon ystäviä, tulee äkkiä äkäiseksi ja alakuloiseksi ja etsii yksinäisyyttä. Häntä ei parane mennä häiritsemään hänen yksinäisen kautensa aikana- kyllä hän aina ennemmin tai myöhemmin palautuu takaisin seuralliseksi. Uranus tekee vesimiehen kapinalliseksi ja hän analysoi aina tarkkaan tilanteita ja ihmisiä(jos ei ääneen, niin mielessään.) Vesimiehen yllä leijuu aina merkillinen eristyneisuuden tuntu ja yleensä hänet käsitetään väärin. Se johtuu siitä ettei hän aina elä tätä hetkeä, vaan on jossain muualla. Vesimiehellä on merkilliset, poissaolevan unelmoivat silmät täynnä magiaa. Vesimies on merkillinen sekoitus käytännöllistä järkevyyttä ja eriskummallista epävakaisuutta. Vesimies on rauhoittava, hänen asenteensa on avoin, hänellä on suuri veljeysvaisto ja hän inhoaa valehtelua.
Vesimiestä on vaikea saada päättämään jotain tiettyä ajankohtaa ja hän antaakin sen roikkua mieluummin ilmassa. Lause: "Nähdään ehkä tiistaina johonkin aikaan" voi olla vesimiehelle hyvin tyypillinen repliikki. Mutta kun hänet saa sopimaan jonkin ajankohdan, hän todella tulee ajoissa.
Vesimies sanoo mielipiteensä suoraan, mutta hän ei välttämättä halua sanoa sinulle miten sinun pitäisi ajatella ja viettää elämääsi. Vesimies ei luota ihmisiin suoralta kädeltä, hän haluaa tutustua, tutkia ja analysoida analysoida ihmisiä ja hän tarvitsee paljon raitista ilmaa, unta ja liikuntaa.
Vesimies saa usein idealistin leiman, vaikkakaan hän ei usko sokeasti optimismiin. Hän tietää että useimmat unelmat ovat illuusioita, mutta hän silti unelmoi. Sekä hänen ruumiinsa että sielunsa täytyy olla vapaa kuin tuuli.

Vesimies-mies

Tämä mies kokee merkillisiä asioita sekä rakkaussuhteissa että ystävyydessä eikä hän halua paljastaa todellisia tunteitaan. Hänen ihanteensa ovat korkealla, hänen elämässään tulee olemaan vaihtelevia tapahtumia ja toisaalta täydellisen rauhallisuuden hetkiä.
Vesimies-mies voi olla liikuttavan pehmeä ja sävyisä ja hän on tavallisesti mitä kohtelian vastakkaista sukupuolta kohtaan. Hän voi tosin suuttua verisesti jos hän luulee, että häntä käytetään hyväksi. Vesimies saattaa pelätä sitoutumista ja varsinkin avioliittoa, mutta hän ei tule koskaan olemaan uskoton. Hän ei myöskään ole usein mustasukkainen ellei hänelle todella anna aihetta siihen. Hän ei välttämättä ole paras perheenhuoltaja, mutta hän kykenee aina yllättämään ja tekemään jotain joka tekee maailman paremmaksi.
Vesimiesisä on kiinnostunut kuuntelija, mutta hän ymmärtää mitkä asiat ovat lastensa ja heidän kavereiden välisiä. Hän on myös erinomainen apu kotitehtävissä.
Vesimies ei koskaan unohda ensirakkauttaan. Lisäksi voi kulua päiviä, viikkoja ja kuukausia ilman helliä sanoja(tämä on kuitenkin harvinaista), mutta jonain aamuna hän yllättää sanomalla jonkin ihanan kohteliaisuuden. Kulkusia merenrannalla, syntymäpäiviä aamunkoitteessa, sateenkaaria keskiyöllä - rakkaus vesimieheen on tie Ihmemaahan.

Vesimiesnainen

Suurta uskollisuutta ollessaan rakastunut, mutta hänen täytyy saada olla ystäviensä kanssa- vesimiesnaista ei kannata yrittää kahlita. Vesimiesnainen kuuluu kaikille, eikä kuitenkaan kellekään. Hänen rakkautensa voi olla hellää ja inspiroivaa, mutta siinä tulee aina olemaan jotain häilyvää. Vesimiesnaisella on suuri vapaudenkaipuu, intohimo ei ole hänen vahvoja puoliaan mutta hän pitää fyysisestä rakastelusta.
Vesimiesnainen on miellyttävä seuralainen: aistikas, vitsikäs ja äärimmäisen sopeutuva. Vesimiesnainen ei karta avioliittoa kuin ruttoa, päinvastoin. Hän ei siedä epärehellisiä suhteita. Vesimiesnainen on toisiksi hienoin eläinradan merkeistä- hän on kaunista katseltavaa. Hänen tyylinsä voi olla välinpitämättömän tai viimeisintä muotia ja aina hän näyttää yhtä ihastuttavalta. Hän voi olla haaveileva ja utuinen ja sitten taas käytännöllinen.
Vesimies- äiti on aluksi hämmentynyt. Hän kuitenkin kiintyy lapsiinsa syvästi vaikka hänen suhteensa heihin saattaa olla etäinen. Hän voi puhua pikkuisilleen tuntikausia ja sen jälkeen vie heidät mielellään kävelylle. Vesimies- äiti ei ole koskaan kovin suojeleva lapsiaan kohtaan, hän rankaisee lapsiaan harvoin, on ennakkoluuloton, sopivan sekopäinen ja saa lastensa luottamuksen.
Vesimies- naisen syvät tunteet eivät tule helposti esiin, hän voi kävelyllä katsella onnellisena mitä vain auringonlaskusta roskatynnyriin. Hänen täytyy saada välillä kulkea yksin unelmissaan, hän voi yhtäkkiä saada salamainspiraation ja hänen intuitionsa on voimakas.

2 kommenttia:

  1. Oli hauska lukea tämä!

    Iloista viikonloppua toivotellen
    Vesimiesnainen

    VastaaPoista

Elämä on kenties lyhyt, mutta hymyyn menee vain sekunti aikaa. Samoin kuin kommentin jättämiseen.