7. kesäkuuta 2010

Perinteinen kesäloman alkamis- flunssa

Kesäloma on alkanut, itse päätin aloittaa sen näppärästi tulemalla kipeäksi. Ylihuomenna on tarkoitus lähteä Varhaisnuorten leirille isoseksi, joten olisi syytä parantua nopeasti. Eilen huomasinkin erittäin tehokkaan paranemisreseptin: Ibusal, sauna, lämpimät korvapuustit ja Aku Ankan taskukirjat. Toimii, vaikken vieläkään kyennyt nukkumaan tuntia pidempään yön aikana. (ja silti ehdin nähdä sekopäisiä unia, mm. minulla oli lemmikkisika jonka kaikki tahtoivat syödä ja juoksin ympäri Turkua yrittäen suojella sikaani.)

Viime viikolla olin ihanissa eleganteissa puutarhajuhlissa (kiitos vielä suloiselle Millalla, joka emännöi tuon sivistyneen illan!). En vain ole muistanut näyttää teille kuvia, hupsis. Joten korjataanpa tilanne: tässäpä siis muutama otos:

Photobucket

Photobucket

Photobucket
(Muuten, toi lailamekko on miun suunnittelema ja mummin toteuttama. Ollaan huipputiimi mitä tulee vaatteiden tekemiseen!)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Puurrrnaaaau!

    ps. mäkin tulin näppärästi kipeäksi juuri näin kesän alussa!

    VastaaPoista
  2. Hurrhurrrrrpurrrrr!

    ps. Tervetuloa AKS-kerhoon! Kyseessähän ei toki ole Akateeminen Karjala Seura, vaan Aloittakaamme Kesäloma Sairastamalla- kerho!

    VastaaPoista

Elämä on kenties lyhyt, mutta hymyyn menee vain sekunti aikaa. Samoin kuin kommentin jättämiseen.