31. tammikuuta 2011

maanantain tulos

Näin unta, jossa kävelin alttarille pitkää käytävää pitkin kaksi tärkeää ystävääni vierelläni. He pitivät minua käsistä, minulla oli valkoinen huntu ja unelmien mies katsoi minua kaukaa hymyillen valloittavasti. Lattia oli täynnä torakoita.

Jaksan nauraa kerta toisensa jälkeen Digimonin dubbaajille, jotka ovat selkeästi eläytyneet rooleihinsa.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi8/2/11 16:26

  toi ilo on niiin huippu! nauran sille aina :D joku muukin on tajunnu digimon dubbausten hienouden, en ole yksin sen asian kanssa onneks! mut mikä sua viehättää muumeissa? mäkin pidän niistä, mut haluisin kuulla miks sä pidät niistä :--)

  VastaaPoista
 2. haha rakastan digimondubbauksia juuri niiden huonouden (hienouden?) takia. lakonisesti sanottu mennään vaan, jebaa on niin.....!

  muumit, voi että! en ole ihan varma, tarkoitatko tv-sarjaa vaiko kirjoja. muumeja yhtä kaikki.
  tv-sarja on lapsuuden rakkaus, joka kestää. sarja on oikeasti hauska, nauran aina ääneen loistavia ääninäyttelijöitä ja niitä aivan kummallisia repliikkejä (tai kuten pupu tokaisi "nää muumit on ihan sienissä"). pikkusiskon kanssa suurta hupia on kyköttää sohvalla, sanoa repliikit muumien mukana ja nauraa hillittömästi lempikohdissa. toiset katsovat salkkareita saadakseen jotain viihdyttävää joka saa hyvälle tuulelle ja jossa vain on sitä jotain, minä muumeja.

  kirjat ovat uskomattomia, muistan miten pienenä äiti luki kuinkas sitten kävikään ja tahdoin kuulla sen aina uudelleen, vaikka pelkäsin, että imurinkita hirmuinen, nielaisi muumipeikon sen. hieman vanhempana luin muumikirjat itse ja jansson vangitsi minut sanavalinnoillaan, muumien huolettomalla elämänasenteella, tunteilla minut vangittiin. aina löydän jotain, mihin samaistun ja jotain, joka saa ajattelemaan.

  muumien maailma on niin kaukana kaikesta harmaudesta ja arjesta.

  jestas mikä romaani ja olisin voinut kirjoittaa vielä niin paljon lisää. :--D tämän siitä saa kun kysyy multa miksi pidän muumeista!

  VastaaPoista
 3. oi, ihanaa! tiiätkö sen kohan jossain (en muista nyt missä) muumijaksossa kun joku huutaa ''maailmanloppu!''? pidän siitä erityisen paljon. muumipeikko ja pyrstötähti on mun mielestä parhain tv-jakso. vanhat muumit ylipäätää on parempii ku ne uudet jotka on ihan pienillekin lapsille. ja ne kirjat on niin suloisia. mutta mitä sitten tapahtui on jotenkin niin surullismielinen.. :( suosittelen nuuskamuikkusen mietekirjaa ja miksei muumipapankin, ne on tosi hyviä.
  http://www.youtube.com/watch?v=BAixu72Oeho toi laulu on vaan niin kaunis. mitä mieltä sä oot siitä?

  VastaaPoista
 4. hmm. punainen täysikuu kenties?
  ehkäpä nuo opukset eksyvät käsiini joku päivä, kiitos vinkistä!

  ah pitääkin katsoa muumipeikko ja pyrstötähti tässä lähiaikoina. pidän siis tuosta laulusta. paljon.

  VastaaPoista

Elämä on kenties lyhyt, mutta hymyyn menee vain sekunti aikaa. Samoin kuin kommentin jättämiseen.