29. lokakuuta 2012

voi pettymysten pettymys, tulipa tehtyä oikea tollon työ

Noin viikko sitten, viimeisenä värikkäänä syyspäivänä, hypistelin innokkaana kameraa koko päivän. Aamulla kaikkialla oli utuista ja vähän valkoisenoloista, mutta silti kirkasta ja keltaista. Kuvasin mäen rakennuksia ja hyppelin lehtikasoihin.

Nyt sataa lunta. Olen julistanut glögi-kauden alkaneeksi. Lumisota-kausikin alkoi kun sitsien (joista otsikkokin) jatkoilla Lauri julisti Tampere vastaan Turku lumisodan. Vielä pitäisi löytää hyvä paikka pulkkailla ja luistella täällä niin olen täysin valmis talveen.

Photobucket
(siinä siis kampusaluettani, voi sydän sydän)

Sellaisia koulupäiviä, kun menemme Jannen, Emmin ja Outin kanssa askartelemaan kuviksen ryhmäprojektia, peliä väreistä, ja lopulta usean tunnin jälkeen nauretaan hysteerisinä, maalataan kätemme ja läiskitään rumia autoja ja sormenjälkiä paperille. Seuraavalla kuviksentunnilla pelaamme tekemiämme pelejä.

Tai sellaisia päiviä, kun kuuntelemme puutyönluokassa Rauman radiota ja kiroamme koko puutyön oppiaineena, koska onhan se nyt aika räjäyttävää että pitää itse suunnittella puutyö ja sitten paiskataan jo luokkaan ja odotetaan, että hallitset jutut yhden nopean esittelykierroksen jälkeen. Eh. Mutta silti hymyilyttää lähteä pois luokasta kun tuntuu siltä, että oli oikeasti saanut jotain aikaa ja oppinut.

Photobucket

Viikonloppuisin lähden Turkuun koska kaverit ja työt. Nyt viikonloppuna kävin poikien kanssa lanittamassa, yksissä Halloween-juhlissa, syömässä ihanuuksien kanssa Rossossa ja myöhemmin illalla katsomassa (viimeinkin) että millainen Abe on vampyyrien tappajana. Takakannen mukaan jäätävä roolisuoritus. Jäätävä on hyvä sana, mennään sillä.

Tänään kuuntelin luentoa puulajeista ja nyt olen jo myöhässä teatteritreeneistä, koska piti vääntää essee artikkelista nimeltä didactics, sense making and educational experience.

Ulkona on hirmuisen pimeää. Pitänee etsiä pinkki Kaunis kauris -heijastimeni ja lähteä kiitämään.

//oho unohdin päivittää tämän vaikka olin kirjoittanut valmiiksi ja kaikkea! noo. oli mainiot treenit ja voi haades se essee oli ärsyttävä. mutta narrissa pelattu alias oli superia, samoin kuin erittäin mustan huumorin vitsit.

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. voi sinä purraaja! sydän sydän!

   Poista
 2. olisi ihana päästä puutyötunneille! koska niitä ei arvostanut ala-asteella. silloin vaan siveltiin kädet täyteen erikeepperiä ja odotettiin että se kuivuu koska sitä on niin ihana kuoria. en muista että olisin saanut aikaseksi melkein mitään. jonkun puulaatikon ehkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niinpä! nyt saa oikeasti suunnitella ja tehdä itse, harmittaa vähän kun ei ole tarpeeksi taitoa tehdä niitä kaikkia hienoja juttuja mitä haluaisi höh.

   ja aaaa kuivunut erikeepperi !!

   Poista
 3. Kuivuneessa erikeeperissa on varmaan vähän samaa kuin siinä, että pistettiin kässäntunnilla neuloja sormenpäiden ihosta läpi :D

  VastaaPoista

Elämä on kenties lyhyt, mutta hymyyn menee vain sekunti aikaa. Samoin kuin kommentin jättämiseen.