20. lokakuuta 2012

pikkuveli laulaa Robinin Hiljaista tyttöä ja minua hymyilyttää

Käsityöfilosofiaa ja tungen Aristoteleen ajatuksia väen vängällä esseeseen hymähdellen itsekseni samalla kun kirjoitan. Myöhässä jälleen, mutta ei se niin vakavaa ole. Pikkusisko tuli kylään, katsoi enimmäkseen keittiössä Gleetä ja minä mietin miten kummallista, että jo puolentoista kuukauden jälkeen asunto tuntuu niin kodilta. Kuin olisi asunut jo vuosia.

Erään illan jälkeen on hyvä hoipertaa kämppiksen kanssa kotiin ja pikkusisko tulee vastaan joo päästin teille sisään joku kakskyt tyyppiä, lähden nyt kauppaan moi. Mainio spontaani ilta, vaikka aamulla pitikin siivota kaikenlaista.

Kiipeilin vanhan kirkon raunioilla, se oli rakennettu muistaakseni 1300-luvulla. Kuvitella mitä kaikkea on tapahtunut siellä. Huisia.

Huomenna huispausta. Jännittää!

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
(nämä kengät nappasin kirppikseltä mukaani vitosella ja kotona kiillotin ne, herättävät minussa suurta tykkäystä ja purrausta)
 Photobucket

4 kommenttia:

 1. ihana mekko ja ihana sinä! nähdään pian

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mekkoni/tunikani (mikä tuo nyt onkaan) kiittää! tää on näitä mummin kanssa tehtyjä juttuja.

   hei sinä suloisuus juuuu! harmi kun asun eri kaupungissa niin en arki-iltaisin voi hipsiä sun luo vaikka pesemään pyykkiä tai syömään voi mömmö. pitäisi ehkä oivaltaa se miten lähellä kämppäsi on limen asuntoa. harmh.

   Poista
 2. tulin pitkästä aikaa katsomaan löytyiskö täältä uutta tekstiä- ja löytyihän täältä!
  kiva, että oot palannu kirjoitteleen. sua on vähän ikävöity, kun lj ei täyty enää kolibrivaloista.

  VastaaPoista
 3. KISU! joo oon miettinyt lj:n jatkamista osa monesko? ehkä uskaltaudun. pian. julkisesti kirjoittamisessa on piirteensä, lj on ihanan vapauttavaa. välillä havahtuu siihen, että oikeasti pohtii että mitäköhän kaikille niille kaikkein ihanimmille (mm sulle) kuuluukaan. (ja ei, en jotenkin osaa eksyä sinne jos en itse kirjoita)

  purrh.

  ps sun avatar ja se päivä !!

  VastaaPoista

Elämä on kenties lyhyt, mutta hymyyn menee vain sekunti aikaa. Samoin kuin kommentin jättämiseen.