17. lokakuuta 2012

Eräs mainio kämppisjuttu

Yksi huonoista piirteistäni: unohtelu.

Olen läpi koulu-urani unohdellut ties mitä läksyjä ja projekteja, esseitä ja ryhmätehtäviä. Enkä oikein ole mihinkään muuttunut yliopistossakaan (ai mikä ai milloin ai tänään ai eilen). Olen unohdellut tavaroitani toisten luo, kotiavaimiani pusikkoihin, lompakon kauppaan ja lähtenyt jopa viemään roskia unohtaen roskat sisälle.

Ja nyt kun olen muuttanut omilleni, voin lisätä unohtelu-listaani uuden asian: jääkaappitavarat.

Satun unohtamaan paljon ruokaa jääkaappiin ja no, ei ole erityisen miellyttävää työntää käsi jääkaappiin aikeena ottaa jogurttia mutta käsi haparoi ja osuukin johonkin pehmeään ja - - - uppoaa siihen. Heippa kurkku. Nyt Eve ilmoitti reippaasti, että perunat pitää syödä, joten teimme niin. Samalla menivät cittarin tarjouksessa olleet broilerit.

Oman maun mukaan maustaminen on aina yhtä hauskaa ("pistetään vähän lisää valkosipulirouhetta oho meni liikaa no pistetään vähän paprikaa niin ei oo niin valkosipulista"), en oikein tykkää tarkoista ohjeista. Vähän sinne päin. Mikä tuntuu hyvältä.

Regina Spektorin ääni kertoi hassuja tarinoita ja me kerroimme toisillemme hurjia onnettomuuksia ja sairaalakertomuksia, juttuja sukulaisistamme ja ajatuksia elämästä.

Yhdessä kokkaaminen ja syöminen oli huisin kivaa (plus lisäksi ruoka oli vielä tosi hyvää!) ja meillä on nyt suunnitteilla tehdä tätä useamminkin. Kun vain keksisimme ensin, että mikä olisi helppoa ja halpaa kokattavaa. Tai edes sitä halpaa. Ja vaikka söisimme vain nuudeleita, niin kattaus on silti Iittalan ja Arabian sekoitusta.

Se tiskaaminen kumma kyllä lykkääntyi. Huomenna sitten.

Photobucket Photobucket

6 kommenttia:

 1. ää oot niin mahtava

  VastaaPoista
 2. sait mut juuri himoitsemaan paistettuja perunoita <3 onneksi voin juuri mennä poimimaan uunilohen uunista, sekin lienee erittäin buenoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uunilohta NAM! se on erittäin erittäin buenoa tosiaan ja paistariperunat = <3. (hitsit ja sun kommentti herätti nälän jälleen)

   Poista
 3. vitsit tuli ikävä mun espanjalaista kämppistä jonka kanssa aina kokattiin kaikkea. ja yleensä vielä silleen yheksän aikaan illalla koska se söi niin erilaiseen aikaan. sitten pulistiin kahteen saakka ja aamulla oli raskasta herätä. mutta ne jutteluhetket oli sen arvosia <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis juuri tätä! ihanaa, että oot saanu kokea tuollaista. niin parasta. ♥

   Poista

Elämä on kenties lyhyt, mutta hymyyn menee vain sekunti aikaa. Samoin kuin kommentin jättämiseen.