29. heinäkuuta 2010

USA, tai pikemminkin epämääräisiä paloja

Olen huomannut viime päivinä, että kaipaan Amerikkaa. Iski yhtäkkiä sellainen fiilis että voi kun oltaisiin just nyt ajamassa drive-in:iin ja Elizabeth soittaisi musiikkia autossa liian kovaa, Andy ja se Justin Bieber- poika istuisivat mun vieressä takapenkillä ja laulettais kaikki täysillä mukana ja Elizabeth kaahaisi melkein kahtasataa pimeällä tiellä ja Bailey nauraisi työntäen kätensä ulos ikkunasta. Ulkona näkyisivät kaikki miljoonat tulikärpäset, vähän kuin siinä yhdessä Owl city:n laulussa.

Photobucket

Tai sitä että käveltäisiin kaduilla jotka jo opin tuntemaan, mentäisiin Freez-jäätelöbaariin ja ostettais ne vaniljapehmikset jotka on hyperisoja ja maksaa vain kaksi dollaria. Tuttuja tulisi vastaan kadulla ja jäätäisiin juttelemaan.

Photobucket

Baileyn sukulaiset, jotka asuivat Marylandissa, tulivat moikkaamaan kun vierailimme siellä. Susie kokkasi meksikolaista tortilla-tyyppistä ruokaa, keskustelin Coollegen kanssa mun tulevaisuudesta ja kun kerroin haluavani opettaa lukiossa kirjallisuutta, innostuimme keskustelemaan lempikirjoistamme. Kerroin Emily Bronten vaikuttavuudesta ja suosittelin sitä Coollegelle, myöhemmin sain heiltä lahjaksi Charlotte Bronten kirjan ja sisällä hypähti ilo.

Photobucket

Kun kävelimme Baileyn kanssa Iceet kädessä joissa oli molemmissa IronMan-kannet kadulla ja yhtäkkiä edessä oli varmaan viisitoista 18-20- vuotista miestä ilman paitoja, Bailey väisti ja mä vaan menin läpi. Kuulin vihellystä, vislausta ja wou-huutoja. Baileyn kanssa pohdittiin, että se johtui varmaankin IronMan-kannesta.

Photobucket

Herättiin eräänä aamuna Baileyn kanssa viideltä etsimään simpukoita merestä, aurinko oli vasta nousemaisillaan ja ranta oli tyhjä lukuunottamatta sitä yhtä miestä joka istui siellä. Baileyn mekko kastui eikä löydetty sellaisia isoja simpukoita kuin Wrighter, mutta Wrighter lahjoitti suurimmat simpukkansa mulle joten ei se mitään. Auringonnousu hiekkarannalla on tajunnanvirran räjäyttävää, näimme meressä naisen ja miehen jotka suutelivat.

Photobucket

Photobucket

Mulle kelpasi meri, valtameri ja loputon hiekkaranta, suunnattomat suuret aallot, simpukat ja se suolainen tuoksu joka saa mut ihan sekaisin, rauhalliset aamiaiset hotellihuoneen lattialla katsoen rikossarjoja, yöllä hihitetyt hysteeriset jutut Baileyn kanssa ("and then you have sex with toothless and prince charles.. at the same time!"), jalkapallon pelaaminen palmujen alla, minigolffaaminen dinosaurus-radalla tulivuorineen josta lenteli vettä silloin tällöin, jäätelöt aina silloin kun huvitti, Wrighterin kommentti siitä miten söpöltä kuulostaa kun sanon damn, suomalaisten kirosanojen opettaminen, se loputon kuumuus, ravintolat joissa tarjoilijat juttelivat meidän kanssa ja kaiken muun unohtaminen paitsi sen että nyt olen tässä.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Tossa yhdessä kuvassa teillä on tosi jännät lasit. 8)
    Hieno blogi♥

    VastaaPoista
  2. a: tykkään ihan hirmuisesti noista jätskilaseista, ne on ihanat! :D

    ja ♥

    VastaaPoista

Elämä on kenties lyhyt, mutta hymyyn menee vain sekunti aikaa. Samoin kuin kommentin jättämiseen.